ارزش غذایی پنیر فتا

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای لایک کردن پست ها.
اخبار
ارزش غذایی پنیر

با هم به ارزش غذایی پنیر فتا سری می زنیم تا از این پنیر بیشتر بدانیم.

 پنیر فتا (به انگلیسی: Feta cheese) یکی از انواع پنیر است که ریشهٔ یونانی دارد. این پنیر شبیه پنیر لیقوان ایرانی است.

پس از درست کردن پنیر آن را نمک می‌زنند و داخل محلول آب نمک یا خود آب پنیر به مدت سه تا چند ماه نگهداری می‌کنند.

ارزش غذایی ران مرغ

اگر پنیر فتا خارج از آب نمک نگهداری شود، سفت می‌شود. پنیر فتا سفید رنگ است و میزان نمک این پنیر شور یا متوسط می‌باشد.

جدول ارزش غذایی پنیر فتا

ارزش غذایی پنیر فتا
مقدار: ۱۰۰ گرم
در هر وعده %   ارزش روزانه*
کالری ۲۶۴
چربی کل ۲۱ g  ۳۲%
چربی اشباع شده ۱۵ g  ۷۵%
چربی غیر اشباع ۰٫۶ g
چربی غیر اشباع سالم g 4.6
کلسترول  ۸۹ mg  ۲۹%
سدیم ۱۱۱۶ mg  ۴۶%
پتاسیم ۶۲ mg  ۱%
کربوهیدرات ۴٫۱ g  ۱%
فیبر رژیمی ۰ g  ۰%
شکر ۴٫۱ g
پروتئین ۱۴ g  ۲۸%
Vitamin C 0% Vitamin A 8%
 Iron 3% Calcium 49%
Vitamin B-6 20% Vitamin D 4%
Magnesium 4% Vitamin B-12 28%
*ارزش روزانه بر اساس رژیم غذایی ۲،۰۰۰ کالری است. مقادیر روزانه شما ممکن است بسته به نیازهای کالری شما بالا یا پایین باشد.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *