ارزش غذایی کره و فواید آن

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برای لایک کردن پست ها.
ارزش غذایی کره

قبل از خواندن ارزش غذایی کره در جدول زیر بهتر است به مطالب مفید و کوتاه زیر نگاهی بیاندازید.

کَره در اصل روغنی است که از خامهٔ شیر یا دوغ می‌گیرند.

کره روغن ناگداخته و چربی‌ای است که از چرخ‌کردن شیر در چرخ‌های کره‌گیری به دست می‌آید.

کره از منابع مهم انرژی و ویتامین A است و معمولاً در وعده صبحانه مصرف می‌شود.

و همچنین در زیست‌شناسی در گروه لیپید‌ها قرار می‌گیرد.

لیپید همان چربی است که آزاد شدن انرژی آن در بدن بیشتر از سایر مواد به طول می‌انجامد.

[highlight color=”yellow”]نکته اگر از رژیم لاغری خاصی پیروی می کنید و یا قصد چربی سوزی دارید به هیچ عنوان از کره در رژیم غذایی خود استفاده نکنید.[/highlight]

جدول ارزش غذایی کره

ارزش غذایی کره
مقدار: 100 گرم
در هر وعده %   ارزش روزانه*
کالری 717
چربی کل 81 g  124%
چربی اشباع شده 51 g  255%
چربی غیر اشباع 3 g
چربی غیر اشباع سالم g 21
ترانس چربی g 3.3
کلسترول  215 mg  71%
سدیم 11 mg  0%
پتاسیم 24 mg  0%
کربوهیدرات 0.1 g  0%
فیبر رژیمی 0 g  0%
شکر 0.1 g
پروتئین 0.9 g  1%
Vitamin C 0% Vitamin A 49%
 Iron 0% Calcium 2%
Vitamin B-6 0% Vitamin D 15%
Magnesium 0% Vitamin B-12 3%
*ارزش روزانه بر اساس رژیم غذایی 2،000 کالری است. مقادیر روزانه شما ممکن است بسته به نیازهای کالری شما بالا یا پایین باشد.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید