قبل از خواندن ارزش غذایی کره در جدول زیر بهتر است به مطالب مفید و کوتاه زیر نگاهی بیاندازید.
کَره در اصل روغنی است که از خامهٔ شیر یا دوغ میگیرند.
کره روغن ناگداخته و چربیای است که از چرخکردن شیر در چرخهای کرهگیری به دست میآید.
کره از منابع مهم انرژی و ویتامین A است و معمولاً در وعده صبحانه مصرف میشود.
و همچنین در زیستشناسی در گروه لیپیدها قرار میگیرد.
لیپید همان چربی است که آزاد شدن انرژی آن در بدن بیشتر از سایر مواد به طول میانجامد.
[highlight color=”yellow”]نکته اگر از رژیم لاغری خاصی پیروی می کنید و یا قصد چربی سوزی دارید به هیچ عنوان از کره در رژیم غذایی خود استفاده نکنید.[/highlight]
جدول ارزش غذایی کره
ارزش غذایی کره | |
---|---|
مقدار: 100 گرم | |
در هر وعده | % ارزش روزانه* |
کالری 717 | |
چربی کل 81 g | 124% |
چربی اشباع شده 51 g | 255% |
چربی غیر اشباع 3 g | |
چربی غیر اشباع سالم g 21 | |
ترانس چربی g 3.3 | |
کلسترول 215 mg | 71% |
سدیم 11 mg | 0% |
پتاسیم 24 mg | 0% |
کربوهیدرات 0.1 g | 0% |
فیبر رژیمی 0 g | 0% |
شکر 0.1 g | |
پروتئین 0.9 g | 1% |
Vitamin C 0% | Vitamin A 49% |
Iron 0% | Calcium 2% |
Vitamin B-6 0% | Vitamin D 15% |
Magnesium 0% | Vitamin B-12 3% |
*ارزش روزانه بر اساس رژیم غذایی 2،000 کالری است. مقادیر روزانه شما ممکن است بسته به نیازهای کالری شما بالا یا پایین باشد. |